Over Tandarts Jolien

Wie is tandarts jolien?

Hallo, ik ben Tandarts Jolien ofwel Jolien Vanopden Bossche. Mama van Nand, echtgenote van Bert en zelf woonachtig in het mooie Sint-Lievens-Esse. In 2012 studeerde ik af aan de Universiteit Gent, waarna ik in 2014 mijn eigen praktijk opstartte te Herzele. 

U kan bij mij terecht voor algemene tandheelkundige behandelingen en dit voor zowel kinderen als volwassenen. Als jonge mama ligt mijn hart bij de kleinsten onder ons. Voor hen is het immens belangrijk om op een kindvriendelijke manier kennis te maken met mondzorg en dit vanaf jonge leeftijd. 

Uiteraard zijn ook volwassenen welkom en voor de ouderen kan ik terugvallen op mijn ervaring die ik opdeed bij het Gerodent project. Tot slot ben ik aangenomen tandarts voor Defensie.

“Een tandartsbezoek hoeft geen vervelende afspraak te zijn, daar gaan we samen voor!”

jolien Vanopden Bossche,

Algemeen Tandarts

Diensten

Werktijden